dijous, 11 de març del 2010

INTRODUCCIÓ


En aquest blog us ensenyaré com es practica el rafting.
El rafting, és un esport consistent en descendir per les aigües braves en una llanxa pneumàtica, amb l'ajuda de pales sortejant les roques del camí i evitant en tot moment la caiguda dels tripulants a l'aigua.


L'embarcació, tipus zodiac, és molt segura i té una gran resistència als cops. La capacitat és de sis o vuit persones, que van assegudes a les vores de la llanxa. Els tripulants disposen d'unes subjeccions per als peus, per la qual cosa resulta realment fàcil mantenir l'equilibri quan arriben els sots i els bruscs moviments del corrent.


Durant el trajecte que es fa en el riu normalment es realitza en companyia d'un o dos monitors, que es col·loquen a la part posterior de l'embarcació per a pilotar-la. La seva funció és marcar el rumb amb unes pales, i donar les instruccions necessàries a la resta del grup per a avançar riu avall. No és un esport excessivament arriscat. La caiguda a l'aigua no sol representar cap problema, ja que els tripulants van amb l'equipament estàndard d'un casc, armilla salvavides i amb vestit i botes de neoprè.

4 comentaris:

Laia ha dit...

Clara! ja me fet seguidora teva.
Trobo que és un blog força interesant,
ja maniré passant;)
un petó!

anna ha dit...

carinyo, m'agrada molt el blog, ta quedat molt bé! un besito(L) t'estimo fea

Sandra ha dit...

Nenii.m'agrada la plantilla :)
unbesito(L)
tkkk.

Nerea ha dit...

cariiii m'ancante el hooby que as triat i com t'he quede el blog:) testimo muaaa

Publica un comentari a l'entrada